Selgusid maakonna parimad bioloogias

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bioloogiatunni õppevahendid.
Bioloogiatunni õppevahendid. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Maakonnakoolide bioloogiaolümpiaadi parimaid reastades jagasid gümnaasiumiosas kohti Vändra ja Kilingi-Nõmme gümnaasium, põhikooliastmes jätkus auhinnalisi kohti seitsmesse kooli.

6. klasside esikoha pälvis Aleks Tammiksaar Vändra gümnaasiumist (õpetaja Hille Arumäe), teise koha Kaira Vreimann Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Elli Altin) ja kolmanda Epp Loviisa Pärtel samuti Kilingi-Nõmme koolist (Urve Jõgi).

7. klasside võitja Madis Steinberg õpib Vändra gümnaasiumis (Hille Arumäe), teiseks tulnud Laura Viik Surju põhikoolis (Maie Sarapik) ja end kolmandale kohale võistelnud Maru-Mehis Kore Kilingi-Nõmme gümnaasiumis (Urve Jõgi).

Kaheksandike esikoht läks jagamisele, selle võtsid vastu Allan Rist Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi) ja Triinu Nurmjõe Koonga põhikoolist (Hele Nööri). Kolmas oli Harlis All Tootsi lasteaiast-põhikoolist (Urve Hillep).

9. klasside parim oli Kermo Saarse ja teine Helerin Lilleleht Paikuse põhikoolist (Maarja Tärk), kolmas Reivo Türnpuu Are põhikoolist (Leelo Lusik).

10. klasside seas anti välja vaid esikoht, ainus osaleja oli Ly Tempel Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe).

11. klasside seas võitis Reelika Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi), teise koha sai Kristel Veersalu ja kolmanda Uku Sildoja Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe).

Lõpuklasside esimene oli Anett-Hildegard Laarmann ja teine Keili Paru Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Urve Jõgi), kolmas Sten Pärnik Vändra gümnaasiumist (Hille Arumäe).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles