Musalabor õpetab elektroonilist muusikat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Veste Roosaar
Copy
Pärnu kontserdimaja.
Pärnu kontserdimaja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu muusikakool pakub klahvpillimängijatele, keda on ära tüüdanud klassikalised helid, võimaluse kogeda muusikat elektroonilisel viisil.

Mõnda aega tagasi leidis üks aktiivsem seltskond Pärnu muusikakoolist, et oma muusikaliste ideede kallal nokitsemiseks võiksid olla paremad ja huvitavamad võimalused. Sellest ideoloogiast lähtudes loodi Musalabor, mis avas oma uksed juba eelmise aasta oktoobris Pärnu muusikakooli ruumides.

"Musalabor kujutab endast eelkõige klahvpillistuudiot, kus on võimalik proovida seda, mida kõike selliste pillidega teha annab,“ rääkis Musalabori üks eestvedajaid Indrek Oselein. „Asjaarmastajatele tulevad kindlasti tuttavad ette märksõnad, nagu näiteks sekventser ja midi, mis on eelkõige elektroonilises muusikas laiemalt kasutuses.“

Peale selle pakub Musalabor võimalust õppida arranžeeringut, helisalvestust, praktilist harmooniat ja seadete kujundamist klaveril, helidisaini ja palju muud.

„Tule ja kruti huvitavaid kosmilisi helisid Musalaboris!“ kutsub Oselein huvilisi.

Musalabori tegemistega saab tutvuda nende kodulehe musalabor.blogspot.com kaudu.

Märksõnad

Tagasi üles