Kellukese lapsed pidasid õuepidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellukese lasteaia Rodnitšoki rühma sünnipäevapidu.
Kellukese lasteaia Rodnitšoki rühma sünnipäevapidu. Foto: Erakogu

Pärnu Kellukese lasteaia rühm Rodnitšok tähistas oma järjekordset sünnipäeva. See on olnud traditsiooniks juba üheksa aastat järjest, kuid tänavu oli pidu õhtusel ajal ja värskes õhus.

Ettevalmistused algasid varakult. Lapsed meisterdasid koos õpetajatega õnnitluskaarte, plakateid, teatrimaske ja valmistusid pidulikuks esinemiseks.

Lõpuks saabuski see kauaoodatud päev ja peomeeleolu ei jätnud lapsi hetkekski. Hommikul enne esinemist tehti veel viimaseid proove ja lapsed alustasid külalistele võileibade valmistamist.  

Õhtul, kui saabusid lapsevanemad, võis pidu alata. Peo esimene nael oli ülesanne, mille täitmiseks pidid lapsed videvikuvalguses laternate abil oma ema üles leidma. Kui kõigil ema leitud, ilmus äkitselt teed laternaga valgustades nähtavale kloun.

Kloun hakkas korraldama kaasahaaravaid mänge nii lastele kui ka külalistele. Peolised „sõitsid rongiga“, mängisid palli, „tegid suurt lumepalli“. Samuti jagati lastele värvilisi kirjaklambreid ja igaüks pidi leidma sõbra, kellel oli samasugust värvi kirjaklamber. Leiti ka klouni kaotatud võlukohver, milles asus tänavateatri rekvisiit.

Seejärel saabus teatrietenduse aeg. Lapsed rõõmustasid külalisi näidendiga „Jänku sünnipäev“. Vaatajad tänasid artiste suure aplausiga.

Üllatused ei olnud veel läbi. Laternatule valguses avastasid lapsed jäljed, mis viisid muinasjutumajja, kus kõiki pidulisi ootas kaetud laud. Maitsev tort ja kuum tee sobisid imeliselt pärast lõbusat õhtut klouni seltsis.

Muidugi peavad õigel sünnipäeval olema õhupallid. Peolised mitte ainult ei puhunud õhupalle täis, vaid joonistasid nendele oma hea tuju. Vanemad kirjutasid õnnitluskaarte, kus soovisid rühmale edu ja õnne.

Kellukese lasteaia Rodnitšoki rühm tänab lapsevanemaid aktiivse osavõtu ja positiivsete emotsioonide eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles