Elusügis Jane Fondaga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis kõrges eas lähedast sõpra otsustavad kokku kolida, et vältida vanadekodusse minekut.
Viis kõrges eas lähedast sõpra otsustavad kokku kolida, et vältida vanadekodusse minekut. Foto: promo

Mai kinos kuni 14. veebruarini näidatavas filmis “Ja kui me elaksime kõik koos?” (“Et si on vivait tous ensemble?”) näeb suurel ekraanil taas küpseid filmistaare – osades on Jane Fonda, Guy Bedos, Pierre Richard, Geraldine Chaplin, Claude Riche, Daniel Brühl.

2011. aastal esilinastunud ja Euroopa kinodes suure menuga vastu võetud Prantsuse-Saksa filmi stsenarist ja režissöör on Stéphane Robelin.

See on lugu sellest, kuidas eakad sõbrad koos elama hakkavad ja võivad üksteist mõista paremini kui oma lapsed.

Viis kõrges eas lähedast sõpra otsustavad kokku kolida, et vältida vanadekodusse minekut. Kõik nad on väga erineva iseloomu ja harjumustega ning et elu kergem oleks, võetakse ühisesse majja elama noor etnoloogiatudeng, kes uurib vananevat rahvastikku.

Ootamatult koorub välja mitu noorpõlve saladust, mis panevad sõprade suhted proovile.

Prantsuspärane huumor, šampus ja vein saadavad humoorikat draamat, mis näitab positiivselt, kuidas meie kõigi elusügis võib olla ilus aastaaeg – kui me vaid oskaksime seda heade sõprade seltsis mõnusalt nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles