Linnakoolid võistlesid „Nuputal“

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutamine.
Arvutamine. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Pärnu linna koolide „Nuputa“ võistlusel olid edukaimad Kuninga tänava põhikooli võistkonnad, peastarvutajate hulgas oli aga palju võrdselt tugevaid.

5.–6. klasside seas olid edukaimad Kuninga tänava põhikooli õpilased, kes viisid koju kaksikvõidu. Kolmanda koha sai Sütevaka humanitaargümnaasiumi teine võistkond.

7. klasside seas oli parim Ülejõe gümnaasiumi võistkond, teiseks tuli Kuninga kooli teine võistkond ja kolmandaks ühisgümnaasiumi teine võistkond.

Peastarvutamises oli 5. klasside parim Armas Jürgenson Kuninga koolist, teist kohta jagasid Kätlin Kits ja Gregor Kaevats Sütevakast.

6. klasside seas oli võrdselt parimaid kuus: Victoria Konstaabel Ülejõe gümnaasiumist, Aadron Raudsepp ja Helen Saarse Kuninga koolist, Anti Kuusk Koidula gümnaasiumist, Maarja Täht Vanalinna põhikoolist ja Otto Gustavson ühisgümnaasiumist.

7. klasside esikohta jagas suisa üheksa õpilast: Robin Hallmere Kuninga tänava põhikoolist, Marie Anna Blehner Ülejõe gümnaasiumist, Janeli Arukask, Merili Tammiste ja Teresa Pulk Sütevakast, Hanna Andla ja Brandon Loorits ühisgümnaasiumist, Kristiina Harrik Rääma põhikoolist ja Leonardo Sooväli Koidula koolist.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles