Teleprojekt otsib Pärnus andekaid inimesi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmikaamera.
Filmikaamera. Foto: Ants Liigus

Pärnus toimuvad laupäeval uue teleprojekti "Ela sajaga" osaliste otsingud. Telesarja otsitakse igas vanuses ja igast rahvusest andekaid inimesi.

„Tahame leida hingelt noori, elurõõmsaid, aktiivseid, andekaid ja särtsakaid tegelasi. Meie saatesarja osaline peab oskama teha midagi paremini kui teised ja pakkuma sellega teistele rõõmu,“ rääkis projekti režissöör ja juhataja Aljona Suržikova eesseisvast tööst. „Vanem memm võib näiteks jagada teistega oma oivalist koogiretsepti, noor neiu võib üllatada omapärase tantsuga, väike laps võib pakkuda teistele lusti, esitades mõnd lõbusat laulu – ühesõnaga saab sellest kohalik „Kuulsuse minut“!“

„Ela sajaga“ jõuab telekanali ETV2 eetrisse sügisel. Suvel edastab Raadio 4 oma kuulajatele samanimelisi saateid, sarjaga seonduvat hakkab kajastama interneti-platvorm.

Projektis osalema oodatakse igas vanuses ja igast rahvusest andekaid inimesi. Projekti toetab integratsiooni ja migratsiooni sihtasutus „Meie Inimesed“ ja kultuuriministeerium.

Pärnus toimub uue sarja casting laupäeval Nooruse majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles