Mälumängusarja alustas võidukalt Kuninga kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varraku-Sütevaka mälumängu avavõistluse võitis Kuninga tänava põhikooli võistkond koosseisus (vasakult) Merilin Kõrnas, Johanna Odes, Martin Raid, Kristin-Lisette Jõgiste ja Karmen Kõrnas.
Varraku-Sütevaka mälumängu avavõistluse võitis Kuninga tänava põhikooli võistkond koosseisus (vasakult) Merilin Kõrnas, Johanna Odes, Martin Raid, Kristin-Lisette Jõgiste ja Karmen Kõrnas. Foto: Heidi Taal

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis toimunud Sütevaka ja kirjastuse Varrak mälumängusarja esimese vooru võitis Kuninga tänava põhikooli võistkond, ees ootab veel kaks vooru.

Pärnumaa 8.–9. klasside õpilaste Varraku-Sütevaka mälumängu esimese vooru küsimused puudutasid muusikat, sporti, teatrit ja filmi. Vooru võitnud Kuninga kool võistles koosseisus Martin Raid, Kristin-Lisette Jõgiste, Merilin Kõrnas, Karmen Kõrnas ja Johanna Odes, võitjad said auhinnaks raamatud "101 Eesti muusikaalbumit".

Teise koha pälvis Paikuse põhikool ja kolmanda Sütevaka humanitaargümnaasium. Ühtekokku osales üheksa võistkonda Pärnu linnast ja maakonnast.

Sütevaka humanitaargümnaasium koostöös kirjastusega Varrak jätkab eelmisel õppeaastal alanud mälumängusarja, et õhutada õpilaste koostööd, raamatute lugemist ja intelligentset meelelahutust. Mängud on meeleolukad ja küsimused puudutavad silmaringi oluliselt laiemalt, kui seda teeb kooliprogramm. Küsimusi koostavad Sütevaka kooli õpetajad.

Eelmisel aastal võitis mälumängu Koidula gümnaasiumi võistkond Kuninga tänava põhikooli ja Raeküla kooli ees.

Järgmine mäng on 12. märtsil. Sarja teise mängu teemad keskenduvad ajaloole ja kirjandusele ning kolmas mäng loodusteadustele. Sarja võitja saab linnavalitsuse toel jahisõidu Pärnu lahele ja rikkaliku pitsakorvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles