Pärnumaa ettevõtjad osalevad “Tourestil”

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel osaleb Tallinnas rahvusvahelisel turismimessil “Tourest” kümmekond Pärnumaa ettevõtet ja kultuurisündmuste korraldajat.

Pärnumaa näituseala kujundamisel on lähtutud Pärnu kuurordi 175 aasta juubelist, mistõttu on messiboksi kujundus inspireeritud ajaloost.

Pärnumaa messiboksi kujunduse autor Indrek Aija on kujunduses kasutanud vana fotot ja selle ette paigutanud puust kuurordielevandi.

Pärnumaa ühisel messipinnal on esindatud Koidulapark hotell, taastusravikeskus ja hotell Wasa, Lavassaare muuseumraudtee, C. R. Jakobsoni talumuuseum, Pärnu muuseum, Maarja-Magdaleena gild, Tamme talu ürdiaed ning romantiline rannatee.

Samuti on Pärnumaa pinnal tutvustamas end mitmed kultuurisündmuste korraldajad. Esindatud on Endla teater ja sellel laupäeval algav talvine suursündmus Pärnu jääfestival.

Pärnumaa on sel aastal osalenud ühispinnaga jaanuaris Helsingis toimunud turismimessil “Matka” ning veebruaris Riias turismimessil “Balttour”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles