Volbriõhtu tõi pärnakad kevadet nautima

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi sünnipäevapeo lõpetas ilutulestik.
Port Arturi sünnipäevapeo lõpetas ilutulestik. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Volbriõhtul toimus Pärnus mitu üritust, neist suurim ja rahvarohkeim oli Port Artur 2 parkimisplatsil korraldatud pidu kaubanduskeskuse 12. aastapäeva puhuks.


Noorema rahva peotuju tõstis ansambel Traffic, moedemonstratsioonil näitasid oma suvekaupa Port Arturis asuvad rõivafirmad. Kes jaksas jahenevat õhtut trotsida, sai osa 2 Quick Starti kontserdist ja ilutulestikust.



Peale sünnipäevapeo võis hilisõhtuni ostelda Port Artur 1 kaubanduskeskuses, mitu poodi meelitas ostjaid 20- ja 30protsendise hinnaalandusega. Pärnu Keskuses moodustusid pikad järjekorrad juuksuri ja näomaalija juurde, kes juukselaki ja värvide abiga aitasid soovijatel tontlikku välimust saavutada.



Paljud suured ja väikesed nõiad olid grimeerimise ja riietumisega vaeva näinud ning stiilseimad nõiad said auhinnagi.



Kohal oli hulgaliselt politseijõude, kuid üldiselt tundis pidutsev rahvas rohkem rõõmu hooaja esimesest avalikust üritusest suvepealinnas ja mõnusast muusikast kui joovastavast märjukesest.


Kuursaalis möllasid nõiad Meie Mehe kontserdil, pidutsejaid jätkus klubi Bravo volbripeolegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles