Audru koolis peeti tervise- ja sõbranädalat

, Kehalise kasvatuse ja inimeseõpetuse õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja sõbranädal Audru keskkoolis.
Tervise- ja sõbranädal Audru keskkoolis. Foto: Tarmo Tõnismann

Et vähegi suurest gripipuhangust hoiduda, otsustas Audru keskkooli tervisenõukogu korraldada tervisenädala.

Nädal algas plakatite meisterdamisega teemal „Minu terve elustiil“. Koolisöökla pakkus lõunasöögi kõrvale puuvilju, juurvilju ja piimatooteid. Võimlas sai sportlikult vahetunde veeta: keerutada kahe rõngaga ja hüppenööriga hüpata. Klassides toimusid terviseviktoriinid.

Vastlapäev algas loenguga „Targalt internetis,“ kuid ka liikumine ei jäänud sellel päeval tagaplaanile. Algklassid lustisid kooli staadionil, vanemad õpilased  koos klassijuhatajatega lugesid õues 2013 sammu ja jäädvustasid klassi fotole, mis pandi hiljem kooli kodulehele. Pärast kosutavat õues veedetud aega said kõik keha kinnitada vastlapäevale traditsiooniks saanud hernesupi ja vastlakukliga.

Tervisenädala eelviimasel päeval sai avalöögi sõbranädal. Nagu juba traditsiooniks kujunenud, toimus selgi korral numbriga südamete jagamine: kes endale sõbra leidis, sai väikese auhinna. Võimalus oli koos sõbraga end fotole jäädvustada.

Järgnesid stiilipäevad, millest nii õpilased kui õpetajad usinasti osa võtsid. Koolimaja täitus magamisriietes unimütside ja nohikutega. Reede hommikul oli tunda tõelise suve saabumist, sest paljud olid end riietanud väga suviselt. Saalis kuulutati välja sõbralikumad klassid, õpetaja ja koolitöötaja, pildile jäädvustati kõik suveriiete nautijad.

Nii tervise- kui sõbranädal läksid igati korda. Koolipere loodab, et gripil meie õpilaste ja õpetajate juurde sel aastal enam asja ei ole, sest oleme ju tervislikult elanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles