Kohus saatis kaks liiklusrikkujat arestimajja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakohus saatis eile arestimajja juhtimisõigust omamata autoga sõitnud neiu ja roolijoodikust mehe, kes olid ka varem korduvalt liikluseskirja rikkunud.

Lääne prefektuuri teatel oli 19aastasel neiul juba kaks kehtivat karistust mootorsõiduki juhtimise eest omamata vastavata kategooria juhtimisõigust.

Peale selle oli tal ka kümmekond muud kehtivat karistust erinevate väärtegude eest. See aga ei takistanud teda kolmapäeva õhtul taaskord Pärnu linnas sõidukit juhtimast, mis tingiski tema juhtimiselt kõrvaldamise ning kohtupinki sattumise.

26aastane meest jäi politsei huviorbiiti aga joobes juhtimisega. Eelnevalt on temal ette näidata viis kehtivat karistust liiklusseaduse rikkumiste eest.

Seekord tabati ta kolmapäeva hilisõhtul autoroolist alkoholi tarvitanuna.

Mehel puudus ka juhtimisõigus, kuna see on temalt eelnevalt karistusena ära võetud.

Politsei taotluse alusel mõisteti mõlemale liiklusrikkujale karistuseks 20ööpäevane arest, kuna rahatrahvid oma eesmärki ei saavutanud ning isikud jätkasid süütegude toimepanemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles