Galerii: noorte infomessil tutvustati õppimisvõimalusi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimajas toimus noorte infomess "Suunaja 2013".
Pärnu kontserdimajas toimus noorte infomess "Suunaja 2013". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnumaa noored võtsid täna piiramisrõngasse Pärnu kontserdimaja, kus toimus õppimisvõimalusi tutvustav infomess „Suunaja 2013“.

18. korda toimunud infomessil oli esindatud 47 eksponenti. Kohal olid kõik suuremad Pärnumaa gümnaasiumid, kutseõppeasutused ja kõrgkoolid, kaugemad külalised olid messil tänavu Soomest Suupohja ametiinstituudist.

Väljapanekutest nautisid suuremat populaarsust Eesti füüsika seltsi teadusbussi väljapanek, mille  laboris tehti põnevaid katseid, ning Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu boks, kus sai ajuskanneriga oma mõtlemisorganit uurida ja virtuaalse vastasega poksida.

Pärnu kutsehariduskeskuse õppimisvõimalusi tutvustaval väljapanekul said huvilised kaasa lüüa kooliõpilaste valmistatud koerakuudi värvimisel. Et värske võõbaga kuuti on keeruline transportida, tuli maalritööle punkt panna pärast fassaadi katmist. Kuut rändab messilt Pärnu kodutute loomade varjupaika, kus see lõpliku viimistluse saab.

Suurem tunglemine oli parteide noorteorganisatsioonide boksidegi juures, kust möödujaile õhupalle ja muud meelehead jagati.  

„Suunaja 2013“ projektijuhi Kätlin Muru sõnutsi külastas tänavust infomessi ligikaudu 2000 huvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles