Galerii: kontserdimajas tunnustati pärnumaalasi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimajas toimunud Eesti Vabariigi 95. aastapäeva kontsertaktusel laulis hümni Hedi Maaroos.
Pärnu kontserdimajas toimunud Eesti Vabariigi 95. aastapäeva kontsertaktusel laulis hümni Hedi Maaroos. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

23. veebruari õhtul toimus Pärnu kontserdimajas Eesti Vabariigi 95. aastapäevale pühendatud pidulik kontsertaktus, kus anti üle Pärnumaa ja Pärnu linna vapimärgid

Piduliku ürituse näol oli tegemist Pärnu linnapea, linnavolikogu esimehe, maavanema ja Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe aastapäeva vastuvõtuga, kus teemakohase sõnavõtuga astusid üles Pärnu maavanem Andres Metsoja ja Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Pärnumaa kõrgeima tunnustuse, vapimärgi pälvisid Eesti vanima Leader-grupi, MTÜ Pärnu Lahe Partnerluskogu tegevjuht Mercedes Merimaa, tantsupedagoog ja näitleja Laine Mägi, Surju vallavanem Jaanus Männik, AS Sanatoorium Tervise ja OÜ Tervise Paradiisi juhatuse liige Jaan Ratnik ning Pärnu haigla veretalituse kauaaegne juhataja Alli Tiik.

Pärnu linna vapimärgi said Pärnu jalgpalliklubi president Helmut Hunt, AS Pärnu Vee finantsdirektor Taimi Vilgas, hotelli Strand ülesehitaja ja jahtklubi kommodoor Egon Elstein, teenekas Pärnu sporditöötaja Arvo Loorits ja kunstnik Osvald Saulep.

Kontsertaktust juhtis Pärnumaalt pärit teletöötaja Anu Välba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles