Jõõpre kooli direktor tunnustas tublisid õppureid

, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimad õpilased Jõõpre kooli direktori Mati Suti vastuvõtul.
Parimad õpilased Jõõpre kooli direktori Mati Suti vastuvõtul. Foto: Erakogu

Nagu igal aastal ootab vabariigi president vastuvõtule tublisid inimesi, on Jõõpre kooliski traditsiooniks saanud, et kooli direktor Mati Sutt kutsub pärast pidulikku vabariigi aastapäeva aktust vastuvõtule kooli kõige tublimad õppurid.

Ikka tänuks selle eest, et nad väärtustavad õppimist ja teadmisi, on aktiivsed koolielu edendamisel ja on alati oma kooli väärikalt esindanud. Traditsioonilised tänukaardid pälvivad kõik ainult viitele õppivad neiud ja noormehed. Need, kes on märkimisväärseid tulemusi saavutanud olümpiaadidel ja konkurssidel, saavad kinkeraamatu.

Pärast pidulikku tseremooniat söödi üheskoos torti ja arutleti, mida huvitavat veel saaks koolielus korda saata.

Sel aastal lisas pidulikkust seegi, et direktor korraldas tublide vastuvõtu äsjavalminud rõõmsavärvilises lasteaias. Kooli kõige tublimad õppurid olid esimesed, kes lasteaia „sisse õnnistasid“. Ehk oli see omamoodi märk, et pisikestest mudilastest võiks saada niisama tublid ja tegusad õpilased, kes tulevikus Jõõpre koolis õppetööd alustavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles