Piletimäng: pidutse Getter Jaani ja Grete Paiaga Vaarikas!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 9. märtsil astuvad Pärnu südalinnaklubi Vaarikas lavale Getter Jaani ja konkursil “Eesti laul” endale tublisti nime teinud Grete Paia.

Kui Jaani astub Vaarika lavale täispika klubikavaga, siis Paia kannab ette oma euroloo “Päästke noored hinged” ja veel paar pala oma repertuaarist.

Loosime Vaarikasse Getter Jaani ja Grete Paia kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Getter Jaani esindas 2011. aastal Eestit “Eurovisiooni” lauluvõistlusel looga “NYC Taxi” või “Rockefeller Street”?

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 6. märtsi keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Bombillaze uue albumi nimi on “Maailm on pöörane” või “Maailm on keeruline”?” õige vastus on “Maailm on pöörane”.

Reedel lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali ansambli Bombillaz plaadiesitluskontserdile Rita Mäesepp ja Silver Pihlakas.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles