Bombillaz lubab päikest

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul tutvustab Pärnu kuursaalis oma teist albumit “Maailm on pöörane” reggae’t, hiphoppi ja afropoppi viljelev ansambel Bombillaz, mis lubab pärnakaile tõeliselt suvist ja päikeselist kontserti.

Bombillaze frontman’i Kill Baba kinnitusel esitab bänd jätkuvalt väga positiivse vibratsiooniga muusikat ja neid tasub täna vaatama minna kõigil, kes ihkavad suvist soojust. “Bombillaz on nagu päike,” ütles muusik. “Kui suvel on Pärnus päikest palju, siis suudame talvelgi tekitada suvise ja päikeselise meeleolu.”

Bombillaz esitab tänasel kontserdil peamiselt loomingut oma äsja ilmunud albumilt, kuid sekka kõlab vanemaid lugusidki.

“Võrreldes meie 2010. aastal ilmunud plaadiga “Uus usk” on “Maailm on pöörane” nii kõlapildilt kui meelelt teistsugune,” nentis Kill Baba. “Vahepeal on vahetunud mitu bändiliiget ja nad kõik on meie muusikale midagi lisanud.”

Muusiku sõnade kohaselt räägib “Maailm on pöörane” peamiselt meestest ja naistest lõbusa vaatenurga all.

“Võib öelda, et enamik lugusid on päriselt toimunud või on juttu kellegi kogemusest,” selgitas Kill Baba. “Meil on olnud esmapilgul negatiivseid kogemusi, millest räägime lõbusas võtmes.”

Bombillaze loomingu autoriks on bändiliikmed ise ja muusiku kinnitusel on kõik üsna tugevad laulukirjutajad. Lugude lõppversioon saab reeglina paika proovides.

Frontman’i kõrval astuvad kuursaali lavale mandoliini, klarnetit, saksofoni ja naelapilli mängiv Silver Sepp, kitarrist Ekke Västrik, bassimees Tanel Liiberg, trummar Ornu Maharaj ja perkussiooni mängiv Kristjan Jõemägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles