Pärnu jäi Eesti-Läti ühisliiga põnevusfinaalis TTÜ-le alla

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Läti ühisliiga ülipõnevas finaalis Pärnu võrkpalliklubi ja TTÜ meeskonna vahel saatis edu pealinna meeskonda.
Eesti-Läti ühisliiga ülipõnevas finaalis Pärnu võrkpalliklubi ja TTÜ meeskonna vahel saatis edu pealinna meeskonda. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti-Läti ühise võrkpalliliiga võidukarika saavad tänavu pea kohale tõsta TTÜ meeskonna mängijad, kes alistasid põnevas finaalis 3 : 2 Pärnu võrkpalliklubi meeskonna.

Avageimis pääses Pärnu meeskond teiseks tehniliseks vaheajaks nelja punktiga juhtima. Ometi suutsid vastased vahet vähendada ja tablool vahetusid numbrid 20 : 19 ja 21 : 20. Edasi pääsesid pärnakad juhtima 24 : 21, kuid jälle suutus TTÜ meeskond vahe minimaalseks kahandada. Geimi lõpetas kolmandalt geimpallilt Raadiku nurgarünnak, mis tähendas Pärnu meeskonna 25 : 23 võitu.

Teises geimis jätkus punkt-punkti mängu seisuni 17 : 17. Siis tegi TTÜ meeskond sisse kahepunktilise vahe ja hoidis edu lõpuni, saades geimivõidu 25 : 22.

Kolmas geim kuulus kindlalt TTÜ meeskonnale, kes kasvatas eduseisu vahepeal juba kümnele punktile ja sai geimivõidu 25 : 16.

Neljandas geimis asusid selgadega vastu seina surutud pärnakad 4 : 1 juhtima, kuid TTÜ suutis kaotusseisu kiiresti tagasi mängida ja omakorda 5 : 4 juhtima asuda. Esimesele tehnilisele vaheajale mindi pärnakate 8 : 7 eduseisus. Kaheksanda punkti tõi oma meeskonnale Siim Põlluäär, kes eelmisel pallivahetusel õnnetult jalga vigastas ja pärast vaheaega enam platsile ei tulnud. Uue hingamise saanud pärnakad suutsid eduseisu kasvatada ja 25 : 15 geimivõidu võtta. Pärnakate leeris tekitas ärevust Kardo Kõresaare vigastus, mille tõttu mees mängis lonkava jalaga.

Viiendas geimis tegi TTÜ meeskond kindla vahe sisse ja võttis 15 : 7 võidu.

Kolmanda koha mängus alistas Riia Lase 3 : 1 Tallinna Selveri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles