Juhtkiri: Öörahu ja turvalisus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu linnavalitsus kinnitas linnavara peaspetsialisti Elo Juursalu suu läbi, et Tallinna algatust otsida võimalusi meelelahutusasutuste senisest varasemaks sulgemiseks öötundidel küll toetatakse, aga suvepealinnas seda rakendada ja ettevõtlusvabadust piirata ei kaaluta.

Pärnu võiks siiski rohkem selgroogu näidata ja pealinna võitlust üldse mitte toetada. Linnaametnik, ükskõik kui hea spetsialist ta pole, allub siiski poliitilisele linnavolikogule ja linnavalitsusele ning me oleme juba näinud, mis saab siis, kui linna juhitakse Tallinna otsesel eeskujul. Kui uks tehakse, jääb alati kiusatus sellest kellegi personaalsetes huvides sisse marssida.

Kui meelelahutusasutustele karme lahtiolekupiiranguid ei kehtestata, mis, nagu öeldud, on õige, ei kao kuhugi turvalisusega seotud probleemid Pärnu kesklinnas, kus kõrtside ja klubide tihedus õige suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles