Pärnu kesklinn on laupäeval tantsijate päralt

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme Pärnu kesklinna koolide võimlas toimuvast võistlusest “Pärnu Spring Cup” tõotab kujuneda iga-aastane tantsu suurüritus.
Homme Pärnu kesklinna koolide võimlas toimuvast võistlusest “Pärnu Spring Cup” tõotab kujuneda iga-aastane tantsu suurüritus. Foto: Urmas Luik

Homme Pärnu kesklinna koolide võimlas toimuv mittetulundusühingu Estonian Dance Organization (EDO) tantsuvõistlus “Pärnu Spring Cup 2013” toob suvituslinna ligemale pool tuhat tantsijat kõikjalt Eestist.

Üritus on kaalukas, sest tegemist on reitinguturniiriga ehk ühega EDO kolmest suuremast võistlusest, kus osalejad saavad koguda vajalikke punkte pääsuks Eesti tantsukoondisse ja IDO (International Dance Organization) rahvusvahelistele karika- ja tiitlivõistlustele.

Kuid oluline on üritus neilegi, kes piiri taha võistlustele ei pürgi, nimelt on siin on kõigis tantsustiilides algajate kategooriad, mida näiteks tänava- ja breiktantsu võistlustel pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles