Pakettreisiostu trips-traps-trull

, tarbijakaitseameti avalike suhete osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna Turetski.
Hanna Turetski. Foto: PP

Pea iga päev potsatab postkasti mõni ahvatlev reisipakkumine, lubades soodsate hindadega imeilusat puhkust eksootilistes sihtkohtades. Kui piisavat summat pole otsemaid välja käia, siis nii mõnigi reisiettevõte pakub võimalust minna reisile kohe, kuid tasuda hiljem järelmaksuga.

Jääb mulje, nagu tuleks kiiresti tegutseda, sest tegemist on viimase sedavõrd soodsa võimalusega. Tegelikkus on aga hoopis midagi muud. Täpselt samadesse sihtkohtadesse ja hotellidesse ning samadel aegadel on pakkumisi Eestis rohkem kui üks.

Vaadake kriitilise pilguga pakkumist, sealhulgas seda, kas reisikorraldaja on välja toodud ja kas on viide lepingutingimustele. Kuid ärge unustage uurida, mida selle reisiettevõtte kohta leiab foorumitest või milline on kogemus sõpradel-tuttavatel. Nii uskumatu, kui see ei ole, võib just selline väike detektiivitöö olla hiljem määrava tähtsusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles