Pärnus avati maalikunstnike liidu aastanäitus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu uue kunsti muuseumis avati Eesti maalikunstnike liidu aastanäitus.
Pärnu uue kunsti muuseumis avati Eesti maalikunstnike liidu aastanäitus. Foto: Urmas Luik

Pärnu uue kunsti muuseumis avati Eesti maalikunstnike liidu aastanäitus, kus on välja pandud rohkem kui poolesaja kunstniku looming.

Eesti maalikunstnike värsket loomingut näeb Pärnu uue kunsti muuseumi kahes suures saalis. Maalide näitamiseks on siin väga head võimalused ja see on üks põhjusi, miks maalikunstnike liit on Pärnus oma aastanäitusi teinud juba mitu aastat, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Üllatavana tundus, et näituse avamisele oli enamik Tallinna ja Tartu kunstnikke võtnud vaevaks kohale tulla. Eesti kunstnike liidu president Jaan Elken, kes on ühtlasi näituse kujundaja, avaldas heameelt, et paljud juba eakamad kunstnikud on endiselt rivis ja noori on üllatavalt palju.

Näituse korraldaja Mari Roosvalt ütles, et juba sai uue kunsti muuseumiga kokku lepitud, et maalikunstnike liidu aastanäitus tuleb siin tuleval aastalgi.

Näitust saab vaadata 14. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles