Hansakool lõpetab veerandi humanitaarainete nädalaga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansagümnaasium.
Hansagümnaasium. Foto: Enel Telve

Pärnu Hansagümnaasium turgutab pisut kevadväsinud õpilasi viimasel nädalal enne koolivaheaega tegusa ja lõbusa humanitaarainete nädalaga.

Esmaspäev on kunstiõpetuse päev ja aset leiab kunstikonkurss teemal “Kevad”. Teisipäev on muusikaõpetuse päev, mis viib huvilised kontserdimajja Rootsi löökpilliansambli KOMODO kontserdile. Hiljem saab lugeda õpilaste retsensioone kontserdi kohta.

Kolmapäev on eesti keele ja kirjanduse päralt ja siis näeb eelnevalt loositud teemade põhjal loodud minietendusi.

Neljapäev, 14. märts on loomulikult emakeelepäev. Hansagümnaasiumi õpetajad on toonud kooli raamatud, mida nad viimati lugesid, ja välja pannud neist näituse „Raamat, mida viimasena lugesin“. Näituse  eesmärk on  avardada gümnasistide silmaringi nii uudiskirjanduse kui ka teaduskirjanduse valdkonnas.

Kell 10.30 kirjutatakse e-etteütlust, mida traditsiooniliselt edastab Vikerraadio.

Veerand lõpeb ajaloopäevaga, ees ootab mälumäng Pärnu ajaloo ja päevasündmuste kohta.

„Parimaid kunstikonkursil, häid retsensioonikirjutajaid, parimat valmi lavaletoojat, e-etteütluse kirjutajat ja viktoriinivõitjat ootavad auhinnad,“ lubas Hansagümnaasiumi huvijuht Lea Lips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles