Moonika Kukke: soojade ilmade lähenemisel tasub kaaluda muutuva hinnaga paketi valimist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Portaali Energiaturg.ee tegevjuht Moonika Kukke.
Portaali Energiaturg.ee tegevjuht Moonika Kukke. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elame kolmandat kuud avatud elektrituru tingimustes, kahe kuu elektriarved on juba käes ja paras aeg vaagida, kas praegust elektrimüüjat ja -paketti valides sai tehtud õige otsus või oleks kasulik enne suve midagi muuta.

Paraku on spetsiaalse ettevalmistuseta kodutarbijal üle mõistuse keeruline elektrimüüjate ja -pakettide ning fikseeritud ja muutuvate hindade virvarris orienteeruda. Nende elu lihtsamaks muutmiseks on Eestis mitu võrdlusportaali, millest üht – Energiaturg.ee – arendavad koostöös Advokaadibüroo GLIMSTEDT, investeerimisfirma Capital Mill ja IT-partnerina Helmes.

Energiaturg.ee tegevjuht advokaat Moonika Kukke, kes on muuhulgas töötanud Eesti Energia juristina, tõdes avatud turu esimeste kuude kogemusele tuginedes, et tarbijatel tasuks soojade ilmade lähenemisel kindlasti oma senised tingimused üle vaadata ja fikseeritud hinna puhul kaaluda muutuva hinnaga paketi valimist.

Märksõnad

Tagasi üles