Veerand lõppes Vanalinna koolis teaduse ja raha võtmes

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Minu raha päev" Vanalinna koolis.
"Minu raha päev" Vanalinna koolis. Foto: Marje Vaan

Emakeelenädal ja ühtlasi veerandi viimane nädal lõppes Pärnu Vanalinna põhikoolis „Minu raha päevaga“.

Selle raames toimus klassidevaheline rahateemaline plakatikonkurss, kus selgitati välja parimad tööd. Koolisaalis vaatas kogu koolipere filmi „Minu raha“ ja vanematele õpilastele pidasid majandusloengu Swedbanki esindajad, kes kutsusid noori üles juba varakult oma kulutusi planeerima ja jagasid kasulikke näpunäiteid raha säästmisel.

Päeva mahtus veel palju: Pärnu kunstide maja noored andsid meile kontserdi „Naerdes vihmas“, kus esinesid instrumentaalansamblid Rõõmsad Rütmid ja Music Way. Pärast seda toimus 5.–9. klassi võistkondadele majandusviktoriin.

Kel majanduspisik puudus, sai minna võimlasse robotiteatrit uudistama ja pärast seda ise töötoas roboti meisterdamisel kätt proovida. Kõigi koolipäev lõppes aga suure pauguga keemiateatris, kui kaks noort keemikut demonstreerisid meile katseid vedelikega, kutsusid esile kõikvõimalikes toonides tulekeeli ja loomulikult ei puudunud kõrvulukustavad plahvatused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles