Noortekogu korraldab noortekampaaniat ekstreemsportlastele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Munamäel asub skate-park.
Pärnus Munamäel asub skate-park. Foto: Ants Liigus

Märtsi teisel nädalal kogunesid Tartu ülikooli Pärnu kolledžisse aktiivsed noored nii Pärnu linna noortekogust kui ekstreemsportlaste seast, et saada praktilisi koolitusi noortekampaania korraldamiseks Pärnu linnas.

Rahvusvahelise demokraatiaprojekti „Life, Media and Participation – Youth in Baltic Sea Region“ raames korraldatud multimeedia töötuba toimus 9. märtsil. Töötoa eesmärgiks oli kokku tuua Pärnu linna noored, et üheskoos saada rohkem teadmisi nii noortekampaania turundamisest kui ka multimeedia kasutamisest noortekampaanias, vahendas Pärnu linna noortekogu rahvusvahelise demokraatiaprojeki koordinaator Mart Kimmel.

Esimesel koolitusel räägiti noortele sellest, kuidas on mõistlik turundada noortekampaaniat, mida teevad noored noortele. „Ma sain palju teadmisi sellest, missuguseid turunduskanaleid ja missugusel perioodil on kõige mõistlikum kasutada noortekampaanias,“ tõdes üks osaleja pärast koolitust.

Teisel koolitusel räägiti noortele sellest, missugused on tõhusad multimeedia tööriistad, mida kasutada noortekampaania tõhusaks ja meeldejäävaks ettevalmistamiseks, läbiviimiseks ja tagasiside saamiseks.

Multimeedia töötuba oli projekti kolmas samm ja sellele järgneb kevadel noortekampaania reaalne korraldamine Pärnu linnas.

Projekt viiakse ellu programmi „Euroopa noored“ toetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles