Eesti riiete hinna määravad kvaliteet ja nõudlus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordipoe Petersport juhataja teatel ei tõsta igasugusele loogikale vastupidiselt allahindlused märkimisväärselt kaupluse käivet ja seetõttu toodab soodusmüük poele korralikku miinust.
Pärnu spordipoe Petersport juhataja teatel ei tõsta igasugusele loogikale vastupidiselt allahindlused märkimisväärselt kaupluse käivet ja seetõttu toodab soodusmüük poele korralikku miinust. Foto: Ants Liigus

Kuigi Eestis müüdav riidekaup tundub võrreldes Lääne-Euroopaga kallim, on siinne toodang kauplejate kinnitusel tunduvalt kvaliteetsem. Samal ajal mängib hinnakujunduses suurt rolli Eesti väga väike turg ja seegi, et eestlane on üsna nõudlik kunde.

Ilmselt on nii mõnigi eestlane ostelnud Londoni, Helsingi või Dublini kaubamajades või tellinud kaupa tuntud veebilehelt sportsdirect.com. Tihti erinevad välismaised rõivahinnad Eesti riidekauplustega võrreldes nagu öö päevast.

Nööbid ei kuku eest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles