Pärnumaalane juhib mälumängu „Mis? Kus? Millal?“ stuudiovõistkonda

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telemälumängu "Mis? Kus? Millal" stuudiokujundus.
Telemälumängu "Mis? Kus? Millal" stuudiokujundus. Foto: Kanal 2

Sel pühapäeval Kanal 2 mälumängusaates „Mis? Kus? Millal?“ juhib tippmälumänguritest ja tuntud inimestest moodustatud stuudiovõistkonda, mis hakkab võistlema televaatajatega, Paikuse mees Jaan Allik.

Peale Alliku, kes on kuuekordne Eesti meister mälumängus, osalevad stuudiovõistkonnas   20aastane Cambridge'i ülikoolis keemiainseneri ja biotehnoloogia erialal tudeeriv Kadi Liis Saar, muusik ja filmirežissöör Hardi Volmer, ajakirjanik ja kirjanik Andrus Kivirähk, ajakirjanik ja mälumängur Andres Pulver ning mälumängur Rait Männik.

„Mis? Kus? Millal?" on otsesaade, kus kuueliikmeline stuudiovõistkond peab vastama televaatajate saadetud küsimustele. Kui nad ei suuda minuti jooksul küsimusele õigesti vastata, võidab selle esitanud televaataja raha ja televaatajate võistkond teenib punkti. Saate võidab võistkond, kes kogub esimesena kuus punkti.

Mälumäng “Mis? Kus? Millal?” sai alguse Venemaalt, kus see on juba üle paarikümne aasta eetris püsinud. Tänaseks on saateformaat jõudnud paljude muudegi maade teleekraanidele.

Eelmisel pühapäeval esmakordselt Eestis eetris olnud mälumängu võitsid televaatajad seisuga 6 : 4. Kaotust tunnistama pidanud stuudiovõistkonda kuulusid siis näitleja, Tarkade klubi liige ja võistkonna kapten Jüri Aarma; laulja ja Tarkade klubi liige Ivo Linna; näitleja Jüri Vlassov; ajakirjanik, Kuldmikrofoni laureaat Tiit Karuks; muusikud ja raadiosaatejuhid Indrek Vaheoja ja Madis Aesma.

Telemälumängus “Mis? Kus? Millal?” osaleb kuus stuudiovõistkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles