Ranno Künnap: Pärnu koalitsioonileping on kui tühi kott

, Pärnu linnavolikogu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranno Künnap.
Ranno Künnap. Foto: PP

Enamjaolt protestihäälte abil viimastel kohalike omavalitsuste volikogude valimistel üle 5000 häälega linnapeaks saanud Toomas Kivimägi valimisliidu ja tema koalitsioonipartnerite vahel sõlmitud koalitsioonileping on internetis kõigile huvilistele vabalt nähtav. Dokument, mis oleks pidanud määrama linna arengusuunad ajavahemikuks 2009–2013.

Ilusa koalitsioonilepingu valguses on üllatav lugeda linnapea arvamusartiklis „Parkimisest, sillakoridorist ja Papli 15 planeeringust“, mis ilmus 7. märtsi Pärnu Postimehes, lõiku, mis puudutab lubadust tagada Pärnus tasuta parkimine. Enamgi veel, austatud meeri arvamusloos kõlas üleskutse: „Hea linnarahvas, ärge laske end eksitada ega hirmutada valedest, tasuta parkimise mõttest talveperioodil pole me loobunud ja nagu eespool jutuks, saab see teema lõpliku lahenduse hiljemalt mais-juunis.“

Artikkel oli vastus Teet Roosaare artiklile. Linnapea nimetas valesid, aga milline on siis tõde?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles