Taekwondo tuli Riiast hulga medalitega

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Semjon Fjodorov (vasakul).
Semjon Fjodorov (vasakul). Foto: PP

Riias peeti Balti II võitluskunstide olümpiaad. Kavas olid karate, jiu-jitsu, wushu, noavõistlus, taekwondo kaks versiooni, pankration ja kickboxing. Võisteldi terves reas vanuseklassides lastest täiskasvanuteni. Lätist, Venemaalt ja Eestist oli osalejaid tuhande alla.

Eestist võitluskunstide olümpiaadile sõitnud 68 sportlase seas olid ka Pärnu Taekwondo klubi ja sama ala Do-Jangi esindajad, kes pöördusid koju kolme kulla, kuue hõbeda ja nelja pronksiga.

Taekwondo klubi sportlastest võitis ITF-versioonis Vladislav Fjodorov (65+ kg kaalus), teise koha said Semjon Fjodorov (32 kg), Aleksander Jaravoi (38 kg), Nikita Popov (44 kg), Igor Durmanenko (85 kg) ja Aleksander Zvorovski (75+ kg). Pronksi pälvisid Denis Gorškov (32 kg) ja Tauri Kaldmäe (56 kg). Kaks pronksi võideti ka taekwondo WTF- ehk olümpiaversiooni turniiril, need teenisid Aleksander Jarovoi (32 kg) ja Julia Kondratjeva (51 kg).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles