Kinonäitus Tõstamaal hakkab elama “oma elu”

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinonäituse koostaja Jaak Ellling loodab, et ühel päeval hakkab näitus elama “oma elu” ehk sellest saab püsiekspositsioon.
Kinonäituse koostaja Jaak Ellling loodab, et ühel päeval hakkab näitus elama “oma elu” ehk sellest saab püsiekspositsioon. Foto: Urmas Luik

Tõstamaa mõisa võlvkeldris läinud suvel filmihuvilisi meelitanud näitus “Kino ajalugu esemetes” tõotab kujuneda püsiekspositsiooniks.

“Et sest on püsinäitus saamas, on “süüdi” eelkõige vallavanem Toomas Rõhu ja kooli direktor Toomas Mitt, aga mitte ainult – üheks põhjuseks on ka näituse suur suvine külastatavus. Ma poleks elus uskunud, et seda “rauakola” käib nii palju inimesi vaatamas,” rääkis näituse koostaja Jaak Elling.

Oli ju kohalike kõrval üle ootuste palju neid, kes nimme näituse pärast teisest Eesti otsast Tõstamaale sõitsid. Tulijaid jagus isegi kaugemalt – suisa Ameerikast, Austraaliast, Kanadast ja Brasiiliast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles