4H pidas Tõstamaal teatripäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa 4H teatripäev Tõstamaal.
Pärnumaa 4H teatripäev Tõstamaal. Foto: Erakogu

Pärnumaa 4H noored lõpetasid vaheaja Tõstamaa rahvamajas teatripäeva pidades.

Üritust alustati 4H lauluga, mille esitasid Tõstamaa noortebändi liikmed. Klubi Positiivne kenad neiud tutvustasid kõigile ajakava ja kostitasid noori Sauli äri lihapirukatega.

Kui sissejuhatus tehtud, suunduti Tõstamaa keskkooli. Giidiks oli Teele, kes tutvustas mõisa ajalugu, kooli ruume ja võrratut näitust. Oli, mida vaadata, selle üle võib kool ainult uhkust tunda!

Kui rahvamajja tagasi jõuti, alustati enesekaitse koolitusega, mida juhendas kooli direktor Toomas Mitt. Kaasa tegid kõik, oli vaja nii mõelda kui kõik praktiliselt kaasa teha. Noored said ise üksteise peal katsetada enesekaitsenippe ja -tehnikaid. Koolitus pakkus väga palju elevust ja uusi teadmisi.

Kui lahke kokk Monika oli meie kõhud korralikult täis söötnud, alustasime noortekeskusega tutvumist. Seal jätkus tegevust suurtele ja väikestele. Mängiti õhuhokit ja piljardit.

Nüüd oli aeg teha veidi proove ja lahti läks reklaamide jäljendamine. Väga tore oli Tõstamaa tüdrukute Rimi reklaam ja palju sai nalja Tootsi klubi Kärmed Tootsikad reklaamides „Smart“, „Rimi võtab hinnad alla“ ja „Tele 2 – Mehed maksavad“. Kõik esinejad olid end toredalt kostümeerinud ja naerda sai kogu saal.

Õhtu jätkus ladusalt missi ja misteri valimisega. Sel korral olid mees- ja naisrollid vahetunud. Läbida tuli kolm vooru: tutvustus, talendivoor ja küsimustele vastamine. Talendivoorus sai näha balletitantsu ja kuulda armsaid laululugusid.

Kõige kaunimateks väikesteks minimissideks kenades õhtukleitides said Kerda Erm ja Maria-Lota Nikulina klubist Kärmed Tootsikad. Missi tiitli võitis kaunis kleidis ja kauni parukaga neiu „Anita Vaditel“, Kaupo Klemmer Tootsist ja misteri tiitli toredate vuntside ja ägeda karakteriga härrasmees „Pets“ – Teele Tõnisson Tõstamaalt. Kingitusteks Pärnu teatri kinkekaardid. Võrratult esinesid Jõõpre nooredki.  

Õhtu jätkus disko ja öise kinoga. Magama ei tahtnud loomulikult keegi minna, koos vaadati noortekeskuses mitut filmi, Eesti-Hollandi jalgpallimängu ja aeti niisama juttu. Lõpuks uinusid siiski kõik magusalt.

Hommikul tuli lõbusalt võimelda ja mõnusalt hommikusööki süüa. Siis läks lahti mälumäng. Küsimused olid koostanud klubi Positiivne liikmed Teele, Kristiina ja Karen just mõisa ja eelmisel õhtul toimunu kohta. Mälumängu võitis võistkond Mägedel On Silmad 2,  kes sai auhinnaks Teeristi poe kingitud kommid.

Ürituse lõpus üllatasid kõiki kohvik Cotze ja kondiiter Maie, kes pakkusid osalejatele salatit ja sooja kringlit.

Iga osaleja sai kaasa Tõstamaa mõisa kaardi ja märgi. Klubid said aga kingiks Katrin Tõnissoni imelised keraamilised nõud.

Üritus oli nii toredalt korraldatud, et ei olnudki nagu tahtmist koju sõita. Suur tänu Teele Tõnissonile, Kristiina Sirelile, Karen Adlerile, juhendaja Karoliine Kasele ja rahvamaja juhatajale Õnnelale. Teie juures oli tõesti väga tore! Samuti kuulub tänu kõigile sponsoritele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles