Jaan Alliku võistkond seljatas televaatajad

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mis? Kus? Millal?” teise mälumängulahingu võitis stuudiovõistkond koosseisus: kirjanik Andrus Kivirähk (vasakult), spordiajaloolane Rait Männik, ajakirjanik Andres Pulver, võistkonna kapten Jaan Allik ja filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer. Esireas on Cambridge'i ülikooli tudeng Kadi Liis Saar.
“Mis? Kus? Millal?” teise mälumängulahingu võitis stuudiovõistkond koosseisus: kirjanik Andrus Kivirähk (vasakult), spordiajaloolane Rait Männik, ajakirjanik Andres Pulver, võistkonna kapten Jaan Allik ja filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer. Esireas on Cambridge'i ülikooli tudeng Kadi Liis Saar. Foto: Kanal 2

Eile õhtul Kanal 2 eetris olnud telemälumängu “Mis? Kus? Millal?“ võitis Paikusel elava mälumänguri Jaan Alliku juhitud stuudiovõistkond, alistades televaatajate võistkonna tulemusega 6 : 3.

Võidukasse võistkonda kuulusid peale Alliku veel kirjanik Andrus Kivirähk, spordiajaloolane Rait Männik, filmilavastaja ja muusik Hardi Volmer, Cambridge'i ülikooli tudeng Kadi Liis Saar ja ajakirjanik Andres Pulver.

Saate parimaks küsimuseks valis televaatajate võistkonna “advokaat” Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt 13. sektori küsimuse, mille saatis pärnakas Margarita Nevidemskaja ja võitis sellega 150 eurot.

Küsimus kõlas nii: “Maailmas on kaks kõige enam loetud/kirjutatud ingliskeelset lauset. Nendest kahest väga laialdaselt levinud lausest üks on "I Love You". Nimeta teine kolmesõnaline lause.” Õige vastus oli „Made in China“. Just see küsimus viis televaatajate võistkonna kaotusseisust välja, tehes seisuks 2 : 2.

Stuudiovõistkonna “advokaat”, ajakirjanik ja raadiosaatejuht, Kuldmikrofoni laureaat Erki Berends valis parimaks stuudiovõistkonna mängijaks võistkonna kapteni Jaan Alliku, keda näitleja Lembit Ulfsak premeeris Lev Tolstoi romaaniga “Sõda ja rahu”.

Sel pühapäeval mängib televaatajate vastu teadusajakirjaniku ja Euroopa ja maailma mälumängu meistrivõistluste küsimuste koostaja Arko Oleski juhitud võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles