KK Pärnu sai TTÜ käest kolaka

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu meeskond pidi vastu võtma suure kaotuse. Arhiivifoto.
KK Pärnu meeskond pidi vastu võtma suure kaotuse. Arhiivifoto. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeskond pidi Eesti meistriliiga turniiril tunnistama võõrsil TTÜ meeskonna 35punktilist üleolekut.

Mängu esimene veerandaeg möödus korvivaeselt. Meeskonnad panid rohkelt rõhku kaitsetööle ja korvid tulid väga vaevaliselt. Alguses sai kerge algedu Pärnu, kuid kogu ülejäänud veerandi oli mäng tasavägine ja pisikesele pausile mindi viigiseisul 12 : 12.

Teisel mänguveerandil sai hoo üles TTÜ, hakkides pärnakaid kaitses hästi ja lastes neil kümne minuti jooksul visata vaid 4 punkti – poolajale mindi seisul 37 : 16.

Teisel poolajal proovis Pärnu vahet vähendada, kuid närvilisus sai neist võitu ja TTÜ võitis kohtumise kindlalt 80 : 45.

„Teise veerandajaga otsustati mäng ära. Vastased lõhkusid oma agressiivse kaitsega meie rünnaku ja meil kadus seetõttu rütm. Nad olid paremini valmis ja tahtsid rohkem,“ võttis KK Pärnu abitreener Rait Käbin mängu kokku.

Üleplatsimees oli 23 punkti toonud Kiur Akenpärg.

Pärnu poolelt tõi Augustas Peciukevicius 8 ja Rannar Raap 7 punkti.

KK Pärnu meeskond langes 13 võiduga 30 mängust turniiritabelis kuuendale reale. Samade näitajatega Rapla TYCO on pärnakatest aste kõrgemal. Seitsmendal kohal on 12 võiduga (31 mängust) Valga Maks & Moorits.

Pärnu meeskonna järgmine mäng on laupäeval kodusaalis Rapla vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles