Kaupo Meiel: Pühakud ja patused

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Läinud nädal, millest suuremas osas erilise pühaduse tõttu murugi ei kasvanud, vähemalt ei olnud võimalik seda lumekihi tõttu tuvastada, suutis toota päris mitu tähtsat uudist, mille kohta igaühel arvamisi jagus ja mis servapidi Pärnumaaga kokku puutusid.

Pärnu tungis üle-eestilisse meediasse küüditamisohvrite mälestuspäeva finaaliga ja pole vist vähimatki põhjust korrata, mis seal täpselt toimus, sest juhtum jäi fotodele ja esmased tagajärjed ei lasknud end kaua oodata.

Nagu kannatustenädalale kohane, ei puudunud küünlaskandaalist oma märter, kelleks koalitsiooninõukogu valis osaühingu Pärnu Haldusteenused juhi Raul Sarandi. Keegi pidi ometi nii IRLi kui Pärnu linnavalitsuse patud ohvrimeelsusega lunastama ja kunagine abilinnapea seda tegigi. Pärnu Postimehe toimetusse helistati eelmisel nädalal korduvalt ja lehelugejad leidsid, et tagasi peaks astuma kas mõni abilinnapea või linnapea isiklikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles