Pärnumaa teenis olümpiakomitee juhtide soosingu

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil, Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli ja olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles tõid Pärnumaale häid uudiseid ja olid rahul ka siit hangitud tarkustega.
Kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil, Eesti Olümpiakomitee president Neinar Seli ja olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles tõid Pärnumaale häid uudiseid ja olid rahul ka siit hangitud tarkustega. Foto: Urmas Luik

Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendi Neinar Seli, peasekretäri Siim Suklese ja kultuuriministeeriumi asekantsleri Tõnu Seili eilne maakonnavisiit lõppes lubadusega käivitada septembrikuust Pärnumaalgi EOK toetusega noorte spordimeisterlikkuse treeninggrupid.

Seni on olümpiakomitee lisarahaga toetanud alates 2010. aasta septembrist Jõgevamaad, Viljandimaad ja Tartumaad ning mullusest sügisest Põlvamaad. EOK paneb välja poole nelja treeneri pedagoogi-metoodiku palgast, teise poole kindlustab omavalitsus. Alad ja treenerid, millega ning kellega kohapealsele spordile hoogu juurde antakse, otsustab kohalik spordiliit. See valik on nüüd ees oma järjekorra ära oodata jõudnud Pärnumaalgi.

Eesti Olümpiakomitee uus juhtkond on koos kultuuriministeeriumi spordiametnikega võtnud nõuks käia enne suvepuhkusi läbi kõik maakonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles