Keskkonnahariduskeskuse ehitusel peeti sarikapidu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse ehitus on jõudnud nii kaugele, et täna said ehitaja ja tellija pidada sarikapidu.

Ehituslikus plaanis tähistas sarikapidu seda, et Pärnusse Tammsaare puiestee 57 rajatava murumunamaja katust kandvad liimpuitkaared, mille tipud koonduvad hoone keskele, on nüüdseks paigas.

Kuusepärja tõi uue ehitise katuselt alla Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Pidulikust sündmusest võtsid osa veel tellija esindajana Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) juhatuse esimees Eeri Tammik, keskkonnahariduskeskuse direktor Kaire Narva ja ehituse peatöövõtja Riverside OÜ esindaja.

Uksed avab Pärnumaa keskkonnahariduskeskus külastajaile septembri esimesel nädalal.

Keskkonnahariduskeskuse tellija on POL. Pärnu linn osaleb hoone rajamisel partnerina. Keskuse kogumaksumus on 4 064 875 eurot, sellest Pärnu osalus on 358 748 eurot ja ülejäänud POLi liikmete osa 93 911 eurot. Lõviosa maja valmimise rahast – 3 612 216 miljonit eurot – on eraldanud keskkonnainvesteeringute keskus Euroopa Liidu regionaalarengu fondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles