Kalli Mägar: Renoveeritud maja vajab hooldamist rohkemgi kui mitterenoveeritud

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistute Liidu Pärnu büroo juhataja Kalli Mägar tõdes, et probleemid saavad tavaliselt alguse naabrite omavahelisest vähesest suhtlemisest.
Korteriühistute Liidu Pärnu büroo juhataja Kalli Mägar tõdes, et probleemid saavad tavaliselt alguse naabrite omavahelisest vähesest suhtlemisest. Foto: Urmas Luik

Aprillis ja mais toimuvad korteriühistute korralised üldkoosolekud, kui majaelanikud oma ühise maja ja rahakoti üle aru peavad. Paraku on just nüüd paljude vaidluste ja probleemide algusaeg.

Eesti korteriühistute liidu Pärnu büroo juhataja Kalli Mägar tõdes, et eelolevad nädalad on korteriühistu (KÜ) juhtide tegevuses üks olulisemaid aegu – planeeritakse jooksvat aastat ja võetakse kokku möödunud aasta tulemused. Hiljemalt 30. juuniks tuleb esitada eelmise majandusaasta aruanne.

Ühistutes toimuvad korralised üldkoosolekud, kus kinnitatakse majandusaasta aruanne ja majanduskava ehk ühistu aasta eelarve ja võetakse vastu renoveerimisotsuseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles