Mürakarukoolis räästad tilguvad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeva ennelõunal oodatakse 1,5–4aastasi pisipõnne koos vanemate ja vanavanematega Pärnu keskraamatukogu Mürakarukooli naljakuiseid laulumänge mängima.

„Lõbusalt tilkuv kevad kutsub veelaule laulma. Õpetaja Katrin Hildunen-Alvela näitab, kuidas räästad toas tilkuma ja jõed voolama hakkavad,“ kirjeldas keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist Signe Peeker. „Aga ilmselt on Mürakarukooli peale veetilkade mõned naljatilgadki sattunud. Just nende abiga muutuvad mängud-tantsud kerge vaevaga lõbusalt naljakateks.“

Samuti tehakse Mürakarukoolis algust linnusõnade ja sinna juurde käivate käeliigutuste õppimisega. Raamatukorvist leiavad põnnid kevadisi raamatuid saalis uurimiseks ja koju kaasa laenamiseks.

Mürakarukool ootab lapsi raamatukogumaja esimese korruse saalis. Kaasa võiks võtta vahetusjalatsid, kooliraha ei küsita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles