Pärnakad eelistasid kevadpäikest linna aastapäevapeole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeste pärnakate järjekord näomaalija juurde ei tahtnud kuidagi lõppeda. Pisikestele põskedele kirjati Pärnu lippe ja logosid.
Väikeste pärnakate järjekord näomaalija juurde ei tahtnud kuidagi lõppeda. Pisikestele põskedele kirjati Pärnu lippe ja logosid. Foto: Ants Liigus

Pärnu päeva ehk linna 762. ja kuurordi 175. aastapäeva tähistati laupäeval linnas mitmel pool, ent peo peaüritus leidis aset spordihallis nagu mullugi.

Tea, kas oli see päikesest pakatav kevadilm, mis pani eelistama väliseid ettevõtmisi tubastele, või ei hooli pärnakad suurt kodulinna aastapäevast, sest spordihalli raatsisid kohale tulla vähesed.

Ilusale ilmale, mis pidulisteridu hõrendas, viitas oma tervituskõnes ka Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Et Pärnu sünnipäev on kevadel, murravad korraldajad Kivimägi ütlust mööda igal aastal pead, kas korraldada sündmus sees või õues.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles