Pärnakad noppisid kolm auhinda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Ristimetsa tantsustuudio lapsed võitsid nädalavahetusel Tallinnas “Koolitantsu” finaalis Eesti-teemalise tantsuga “Tšikiriki” laureaaditiitli.
Janne Ristimetsa tantsustuudio lapsed võitsid nädalavahetusel Tallinnas “Koolitantsu” finaalis Eesti-teemalise tantsuga “Tšikiriki” laureaaditiitli. Foto: Egon Tintse

Laupäeval ja pühapäeval toimus Tallinnas Salme kultuurikeskuses festivali „Koolitants“ finaal, kus Pärnu tantsulapsed võitsid ühe laureaaditiitli ja kaks nende tantsu oli nominentide hulgas.

Eesti-teemaliste tantsude 4.–6. klasside arvestuses võitis festivali laureaaditiitli Janne Ristimetsa tantsustuudio “Tšikirikiga” (juhendaja Janne Ristimets).

Praegu kodus väikest last kasvatava Ristimetsa jutu järgi on tema tantsulapsed harjunud sellega, et osaletakse “Koolitantsul”, ja nii võiduka lõpuni mindigi. “Ega me võitu ei oodanud,” oli Ristimets tagasihoidlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles