“Meediamulli” võitis Ülejõe gümnaasium

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülejõe gümnaasiumi võistkonda kuulusid Kairi Janson (vasakul), Astor Leon Jürgens, Karoliina Palango, Sarah Särav, Heleri All ja Kristiina Ojamets.
Ülejõe gümnaasiumi võistkonda kuulusid Kairi Janson (vasakul), Astor Leon Jürgens, Karoliina Palango, Sarah Särav, Heleri All ja Kristiina Ojamets. Foto: Urmas Luik

Eile Pärnu muuseumis Järva-, Viljandi- ja Pärnumaa üldhariduskoolide vahel peetud meediateemalise mälumängu “Meediamull” finaalvõistluse võitis Ülejõe gümnaasiumi võistkond, järgnesid Viljandi ja Paide gümnaasium.

Pärnu Ülejõe gümnaasiumi võistkonda kuulusid Kairi Janson, Astor Leon Jürgens, Karoliina Palango, Sarah Särav, Heleri All ja Kristiina Ojamets. “Hakkasime juba kaks nädalat tagasi tähelepanelikumalt uudiseid kuulama ja nüüd on sellest saanud harjumus,” lausus Kristiina Ojamets.

Muuseumisse kogunes ligemale kuuskümmend noort ja kokku osales finaalis üheksa kooli: Pärnumaad esindasid ühisgümnaasium, Ülejõe ja Sütevaka gümnaasium, Viljandi maakonda kolm Viljandi gümnaasiumi võistkonda ja Järvamaad Paide gümnaasium, Paide ühisgümnaasium ning Koeru keskkool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles