Steineri aeda tuleb suvel kunstiturg

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stella Laur Maarja-Magdaleena gildist avab pildistamise hetkeks Steineri aia värava. Talve järel näeb aed võrdlemisi räämas välja, kuid peagi loodab gildirahvas linlaste kaasabil kevadiste heakorratöödega algust teha. Suvel on aed hommikust õhtuni avatud.
Stella Laur Maarja-Magdaleena gildist avab pildistamise hetkeks Steineri aia värava. Talve järel näeb aed võrdlemisi räämas välja, kuid peagi loodab gildirahvas linlaste kaasabil kevadiste heakorratöödega algust teha. Suvel on aed hommikust õhtuni avatud. Foto: Urmas Luik

Steineri aias hakkab suvel toimuma kunstiturg, kus oma loomingut võivad müügiks pakkuda või niisama esitleda kõik kauneid kunste esindavad inimesed.

Kunstiturgu peetakse juunist augustini kokku üheteistkümnel laupäeval.

Uuele kultuurisündmusele teevad ruumi neli hooaega Steineri aias peetud taluturg ja taaskasutusele rõhku pannud kevadine suurpuhastusturg. Neid mõlemaid sel suvel enam ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles