Sindi võimlemispidu tõi kokku sadakond võimlejat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi seltsimajas toimus Sindi linnaõiguste andmise 75. aastapäevale ja visalt algavale kevadele pühendatud  iluvõimlejate pidu.
Sindi seltsimajas toimus Sindi linnaõiguste andmise 75. aastapäevale ja visalt algavale kevadele pühendatud iluvõimlejate pidu. Foto: Erakogu

Sindi avatud noostekeskuse ja selle juhi Helle Venti eestvedamisel toimus Sindi seltsimajas Sindi linnaõiguste andmise 75. aastapäevale ja visalt algavale kevadele pühendatud iluvõimlejate pidu, mis oli järjekorras kuues.

Võimlemispidu avati Sindi 5.–8. klassi rühma kavaga „Uus pallikompositsioon" ja pärast seda kuulutas linnapea Marko Šorin võimlemispeo pidulikult avatuks.

Nagu tavaks, osalesid selgi aastal võimlemispeol külalisesinejad väljastpoolt Sindit. Üles astusid võimlemisklubi Githa võimlejad Kilingi-Nõmmest (juhendaja Margit Schmidt ja Eha Smolina).

Klubi oli võimlemispeole toonud oma vilistlasrühma, kes peo lõpus astusid üles lõbusa üllatuskavaga, millest võtsid osa rühma liikmete päris tillukesed lapsedki.

Veel osalesid võimlemisklubi Rüht kaks rühma Pärnust ( juhendaja Kai Esna).

Toreda kavaga „Tants" esinesid Sindi lasteaia poiste rühm (juhendaja Helle Tõkke) ja rühm „Päikesejänku" ning Sindi 1.–3. klassi võimlejad oma „Rõngakavaga".

Esmakordselt oli võimalus näha noortekeskuse tänavatantsuringi noori ja treenereid. Ringi juhendajad Hendrik Isand, Marten Palu ja Robert Verlin pälvisid oma tantsu eest tormilise aplusi.

Nautida saii iluvõimlejate individuaalkavu, kus oma oskusi demonstreerisid Jane Vent ja Lisanna Vanamõisa, Eliise Kull, Kristella Kukk, Annabel Sarapuu, Elo Vent ja Katre Kull.

Peo lõpetasid Sindi 5.–8. klassi iluvõimlejad küünlakavaga „Kodu".

Kogu kaunist võimlemispeo päeva juhtis treener Margit Schmidt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles