Kingi kooliraamatukogule raamat

, PTG raamatukogu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatud.
Raamatud. Foto: Urmas Luik

Teisipäeval, 23. aprillil tähistatakse ülemaailmset raamatu ja roosi päeva ja Pärnu täiskasvanute gümnaasium kutsub üles sel päeval kooliraamatukogule lugemisvara kinkima.

Raamat on väärt päeva, mil teda austatakse kui vabaduse, ühtekuuluvustunde ja rahu sümbolit. Raamatu ja roosi päeva tähistatakse eri maades väga erinevalt. Paljudes maades kingitakse uusi või kasutatud raamatuid, et täiendada raamatukogude fonde. Eestis on seda päeva tähistatud alates 1998. aastast.

Eelmisel aastal rõõmustasime Pärnu noortekogu kingitud raamatute üle. Noortekogu on sellelgi aastal seda traditsiooni lubanud jätkata.

2008. aastast alates on nii praegused kui endised õpilased ja õpetajad ning kooli töötajad kinkinud Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi raamatukogule üle kahesaja raamatu. Seda on tehtud peamiselt lugemisaasta ja raamatukogupäevade raames. Peale selle on kingitud üksikuid raamatuid.

Kooliraamatukogule 23. aprillil kingitavad raamatud on tänuväärne täiendus koolipere lugemislaual.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles