Ecobirch valitseb Euroopa kasepuiduturgu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ecobirch ASi tegevjuht Gert Rahnel tunnistab, et pärast kaht eduaastat ollakse jooksva aasta suhtes pigem realistid kui optimistid ja proovitakse jõuda-jääda mulluse tulemuse juurde. “Pole küll päris see, mille nimel me töötame, kuid aasta algus on olnud keeruline,” nendib ta.
Ecobirch ASi tegevjuht Gert Rahnel tunnistab, et pärast kaht eduaastat ollakse jooksva aasta suhtes pigem realistid kui optimistid ja proovitakse jõuda-jääda mulluse tulemuse juurde. “Pole küll päris see, mille nimel me töötame, kuid aasta algus on olnud keeruline,” nendib ta. Foto: Ants Liigus

Ehitajate tee ääres kasest liimkilpi tootva Ecobirch ASi jaoks olid 2011. ja 2012. aasta senise tegevusloo parimad.

Tõsi, läinud aasta teine pool tõi tänavu kümne aasta juubelit pidavale firmale mõningaid tagasilööke – pani otsima uusi turge ja muutma sortimenti –, aga pidevad muutused ongi selles äris normaalsed, kinnitab Ecobirchi tegevjuht Gert Rahnel.

Kannapööretest hoolimata on ettevõte jätkuvalt Euroopa suurim kasest liimkilbi tootja ja ühe suurema kasesaeveski omanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles