Pink ja prügikast pole veel peatus

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnabussi kasutajad peavad kuni torutööde lõpuni ehk vähemalt mõne kuu veel leppima tagasihoidlikumate tingimustega nii Sanatooriumi (fotol) kui Aia peatuses.
Pärnu linnabussi kasutajad peavad kuni torutööde lõpuni ehk vähemalt mõne kuu veel leppima tagasihoidlikumate tingimustega nii Sanatooriumi (fotol) kui Aia peatuses. Foto: Urmas Luik

“Täiesti mõistetamatu, miks selline ebaviisakas olukord on tekitatud,” on Karja tänava kanalisatsioonitööde tõttu Aia bussipeatuse ümber kolimine lahendatud pärnakast Aliisi arvates äärmiselt kliendivaenulikult. Ta pole ainus, kes seda leiab.

Tõsi, märtsi alguses 150 meetrit kesklinna poole nihutatud Aia peatuses ja Tammsaare puiesteel ümber seatud ajutistes peatustes on küll pink ja prügikast, ent muus osas jätavad need tugevalt soovida.

Esiteks asuvad peatused haljasalal, mis praegusel aastaajal on alatihti nii porine, et bussi sisenevad või sealt väljuvad inimesed vajuvad pahkluuni mutta. “Kas tõesti on raske panna sinna mingi tugevam teekate?” tahab Aliis teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles