Hansakool peab juubeli eel konverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansagümnaasiumi logo autor on 30. lennu vilistlane Carol Kallas.
Hansagümnaasiumi logo autor on 30. lennu vilistlane Carol Kallas. Foto: logo

Neljapäeval,18. aprillil on Pärnu Hansagümnaasiumis igakevadine traditsiooniline koolikonverents, kus õpilaste ette astuvad külalised on valitud koolis õpetatavatest õppesuundadest lähtudes.

Hansagümnaasiumi huvijuhi Lea Lipsu teatel on pärast plenaaristungit töö sektsioonides, kus üldtehnilise õppesuuna õpilastega kohtub arhitekt Kristjan Kullerkan Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonnast. Loodusõppesuuna õpilased saavad tööd teha koos tippteadlase, Tartu ülikooli viroloogiaprofessori Andres Meritsaga, kes on Hansagümnaasiumi vilistlane 4. lennust.

Ettevõtluse õppesuuna õpilaste sektsioonitööd veab majandusteadlane ja arvamusliider Andres Arrak, ettevõtluse ja sisekaitse õppesuuna õpilastega on aga Riigi Kinnisvara ASi finantsdirektor Piia Kallas, samuti Hansagümnaasiumi 4. lennu vilistlane, Eesti Ekspressi ja Päevalehe andmetel kõige suuremat palka saav naine Eestis.

Humanitaar- ja meedia õppesuuna õpilastel on võimalus kohtuda Õhtulehe, Eesti Ekspressi ja Päevalehe peatoimetajana töötanud Priit Hõbemägiga, kes õpetab meediat Tallinna ülikoolis.

Humanitaar-keelte õppesuuna õpilaste ees on filmikunstnik Katrin Sipelgas ja fotograaf Jarek Jõepera.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles