Püsilillepeenrad ootavad jälle täiendust

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui linnarahvas niisama heldelt püsikuid toob kui mullu, saab õiteilu juurde mitu avalikku lillepeenart. Esimesena on Pärnu linnaaednikul Piret Unnil kavas laiendada Keskväljaku kõrval asuvat peenart ja istutada sinna kolm-neli sorti püsililli ning teist niisama palju pisemaid puid-põõsaid.
Kui linnarahvas niisama heldelt püsikuid toob kui mullu, saab õiteilu juurde mitu avalikku lillepeenart. Esimesena on Pärnu linnaaednikul Piret Unnil kavas laiendada Keskväljaku kõrval asuvat peenart ja istutada sinna kolm-neli sorti püsililli ning teist niisama palju pisemaid puid-põõsaid. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnaaednik Piret Unn loodab sel kevadelgi tuua aiapidajate abiga linna lilleilu juurde.

Mäletatavasti tarisid pärnakad mullu avalike püsilillepeenarde rajamise kampaania käigus linnavalitsuse hoovi sadu püsikuid. Üleskutsele kevadiste aiatööde käigus peenarde rajamisel üle või aias kasutuseta jäänud taimi ja põõsaid linnale anda reageeriti nii agaralt, et püsikuid jätkus planeeritust enamatele peenardele.

Tänavu on kevad hilisevõitu ja taimede toomisega pole kiiret, küll tasub aednikel aegsasti kõrva taha panna, et püsililli võetakse linnavalitsuse ja perearstikeskuse õuel vastu 6. ja 13. mail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles