Lustige nelik mängib koos viimast korda

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Nurming ja tema õpilased (vasakult) Julius Koppel, Mihkel Ojaots, Indrek Saar ja Marko Leevik astuvad publiku ette viimast korda homme ja 11. mail.
Reet Nurming ja tema õpilased (vasakult) Julius Koppel, Mihkel Ojaots, Indrek Saar ja Marko Leevik astuvad publiku ette viimast korda homme ja 11. mail. Foto: Urmas Luik

Julius Koppel, Mihkel Ojaots, Indrek Saar ja Marko Leevik on need neli noormeest, keda aeg-ajalt võib näha, mustad kaabud peas, valged kikilipsud ees ja akordionid käes, Pärnu kunstide maja ansambli Lustige nime all lavadel esinemas.

Ja mitte ainult Pärnus, vaid ikka mööda Eestit üleriigilistel ja regiooni noorte akordionistide konkurssidel nii ansambli kui solistidena.

Solistide konkursilt Leedus Šiauliais tuli Julius 2010 tagasi teise kohaga, 2011 suvel võitis Mihkel Võru solistide konkursil esimese koha, mulluselt festivalilt Poolas Czestochowas tõi Pärnu poiste duo ära esikoha ning ansambel teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles