Pärnakad toidavad kesklinnas kümneid salonge

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuksuriõpe Pärnumaa kutsehariduskeskuses kestab poolteist aastat. Esmalt omandab noor juuksur teoreetilised teadmised ja seejärel aasta jooksul praktilise kogemuse nii pildil olevas kutsehariduskeskuse juuksurisalongis kui mõnes firmas töötades.
Juuksuriõpe Pärnumaa kutsehariduskeskuses kestab poolteist aastat. Esmalt omandab noor juuksur teoreetilised teadmised ja seejärel aasta jooksul praktilise kogemuse nii pildil olevas kutsehariduskeskuse juuksurisalongis kui mõnes firmas töötades. Foto: Urmas Luik

Kui Pärnu kesklinnast peab otsima poekesi ja kohvikuid vaata et tikutulega, siis üllatavalt hästi tunnevad end väljasuremisjuttudest hirmutatud südalinnas hoopis iluteenusepakkujad, kes elavad suures osas heast välimusest lugu pidavate kodulinlaste rahakotil.

Mitu ilu-, juuksuri-, massaaži- ja solaariumisalongi või küünetehnikut ja kosmeetikut Pärnu kesklinnas tegutseb, on raske täpselt öelda. Majandustegevuse register liigitab need pakkujad kõik teeninduse valdkonna alla.

Kuid kui kesklinnas jalutades reklaamtahvlid kokku lugeda, on iluteenuse pakkujaid vähemalt 40 ligi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles